Indiai kenőcs pikkelysömörhöz, Vörös foltok a lábakon a leégéstől

Sorion sampon, Sorion folyadék fejbőrre - Sorion

Indiai kenőcs pikkelysömörhöz

A leggyakoribb kozmetikai összetevő, általában az INCI listák első helyén szerepel, vagyis a legtöbb krém fő összetevője. Oldóanyag a többi összetevő számára, és hidratáló hatású ha már benne van a bőrben, kívülről szárító.

A kozmetikumokban legtöbbször deionizált vagy tisztított vizet ásványi sóktól sorion sampon víz használnak, hogy biztosítsák a termék tisztaságát.

sorion sampon

A tisztított vizet a következő eljárások valamelyikével, vagy azok kombinációjával nyerik: desztillálás, deionizálás, mebrán szűrő alkalmazása fordított ozmózis vagy nanofilterelectrodialízis. Sodium Laureth Sulfate ti I eu Kókuszból előállítható, tisztítókban, szappanokban és samponokban gyakran használt felületaktív anyag és emulgeálószer.

Hair \u0026 Body Care (Psoriasis Skin \u0026 Scalp)

Az SLS -nél gyengédebb, de hatékony tisztító anyag. Polyquaternium-7 Elektromos töltődést megakadályozó és felületi hártya képző anyag, melyet elsősorban sorion sampon használnak, de találkozhatunk vele szappanokban és tisztítókban is. Ez egy polyquarternium által alkotott utolsó generáció, amelynek az a különleges tulajdonsága, hogy fényt adjon a hajnak.

sorion sampon

Biztosítja a haj simaságát, csökkenti a "ragadósságát". Sodium Lauryl Sulfate ti I eu Kókuszból előállított tisztítószer, felületaktív anyag.

sorion sampon

Bár a hírneve nem túl jó, Paula Begoun szerint egyáltalán nem igaz az, hogy az SLS az egészségre veszélyes vagy rákkeltő. Ami viszont igaz, hogy bőrirritáló annyira, hogy jellemzően SLS-t használnak a kozmetológiai kutatásokban a bőrirritáció kiváltására, hogy pl.

sorion sampon

Az SLS-t tartalmazó tisztítók általában túlságosan is tisztítanak és megbontják a bőr természetes védőrétegét natural skin barrier. Részletes információ a futuredermen.

sorion sampon